Verkkotietoisku ravintoloissa työskenteleville: Asiakkaana ruoka-allerginen 8.10.2024 klo 14-14.55

21.5.2024

Verkkotietoisku ravintoloissa työskenteleville: Asiakkaana ruoka-allerginen

8.10.2024 Teams

Kohtaatko työssäsi ravintolassa ruoka-allergisia asiakkaita? Haluatko päivittää tietosi ruoka-allergioista? Kaipaatko oppia miten huomioida allergiat ruuan valmistuksessa ja tarjoilussa? Mietitkö miten saada lisää asiakkaita ruoka-allergisista? Haluatko kuulla potentiaalisen asiakkaan, ruoka-allergisen näkökulmaa? 
 
Tule osallistumaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkotietoiskuun ”Asiakkaana ruoka-allerginen". Verkkotietoisku pidetään tiistaina 8.10.2023 klo 14.00–14.45! Tietoisku on suunnattu ravintoloiden työntekijöille. 

 
Ohjelma: 

  • Tervetuloa 

  • Mitä ruoka-allergiat ovat? ruoka-allergianeuvoja Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys 

  • Allergioiden huomioiminen ruuan valmistuksessa ja tarjoilussa, ruoka-allergianeuvoja Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys 

  • Lisää asiakkaita ruoka-allergiat huomioimalla! Terveisiä ruoka-allergisille tehdystä kyselystä, verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto 

  • Millaista on olla ruoka-allergisena asiakkaana? Ruoka-allergisen haastattelu. 

  • Loppusanat 

Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 13.50 alkaen. Sinun kannattaa pitää kamerasi ja mikkisi kiinni. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja suoraan esiintyjille Teamsin keskusteluosion kautta. 

Ilmoittaudu mukaan, niin saat vahvistusviestissä linkin tapahtumaan. Täytä ilmoittautumislomake tästä linkistä:  
 
Tietoiskusta tehdään tallenne, mutta kannattaa osallistua tietoiskuun ti 8.10., jos omat työt sen mahdollistavat. 

 
Verkkotietoiskun järjestää Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys 


Lisätietoa: Mia Teerikangas, mia.teerikangas@allergia.fi 

Tilaisuus on maksuton ja se on osa 13.10.2023 vietettävää Ruoka-allergiapäivää. Vuonna 2024 Ruoka-allergiapäivän teemana on ruoka-allerginen ravintolassa.