VERKKOVERTAISTREFFIT: Anafylaksialasten vanhemmat 14.11.2023 klo 18-19

25.10.2023

Oletko anafylaksialapsen vanhempi tai läheinen? Pelottaako anafylaksiaristi tai oletko joutunut sen kokemaan? Haluaisitko kuulla muilta vinkkejä anafylaksiariskin kanssa elämiseen?

Tule tiistaina 14.11.2023 klo 18-19 verkkovertaistreffeille.

Vertaistreffeillä pääset keskustelemaan muiden kanssa osaavan ohjaajan johdolla. Vertaistreffeillä ei ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan tapaaminen perustuu ohjattuun, antoisaan vertaiskeskusteluun. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet muiden ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffit vetää liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkon välityksellä. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Ilmoittaudu mukaan.

Laita päivämäärä kalenteriisi! Saat ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi.

Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia, joten osallistuthan keskusteluun rauhallisesta paikasta ja käytä kuulokkeita, jos samssa tilassa on muita ihmisiä.

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoa vertaistreffeistä ja muita tulevia treffejä: allergia.fi/vertaistreffit

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi