Verkkokurssi astmaa sairastaville

19.10.2018

Vaikuttaako astma arkeesi? Vastaanota upea informaatiopaketti ja käytännön työkalut helpottamaan astmaatikon arkeasi. Tule mukaan Allergia-, iho- ja astmaliiton astman verkkokurssille!

Kurssi järjestetään 12.11. - 17.12.2018.
Kurssilla saat ammattilaisten tietoa ja ohjausta sekä vaihdat kokemuksia muiden astmaatikkojen kanssa. Viiden viikon aikana teet kurssitehtäviä nettisivuilla tai kännykkään ladattavan appsin kautta. Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä. Tehtäviin menee aikaa viikossa noin pari tuntia. Yhteen teemaan keskitytään eri asiantuntijoiden ohjaamana aina maanantaista maanantaihin.


Tässä muutama esimerkki tehtävistä:

- Mitä astma on -lääkärin videoluento
- Keinoja astman omahoitoon -video ja käytännön tehtävät
- Liikkuvuutta ja ryhtiä -harjoitusvideo
- Astma ikuisena ystävänä, astmatarinasi pohtiminen
- Astma läheisten silmin ja sydämin -keskustelu​


Kurssille hakeminen
Seuraava astman verkkokurssi on 12.11.-17.12.2018. Kurssille mahtuu 30 astmaa sairastavaa aikuista. Seuraa ilmoittelua ja haun alettua pari viikkoa ennen kurssin alkua laita hakemus menemään. Tule mukaan kurssille, kun haluat ottaa astman palapelisi haltuun!


Kurssilaisten kokemuksia:

“Tietoja pitää päivittää ja tarkastaa. Kurssilla on ollut mukava ja avartavaa. Muiden astmaatikkojen kirjoitukset ovat auttaneet näkemään sairauden enemmän ullkopuolelta.”

“Olen noussut uudelle tasolle kurssin myötä. Aikaisemmin sitä vaan otti lääkkeet jne, mutta nyt on tullut tietoa lisää ja osaa suhtautua toisin astmaan ja sen hoitoon. Liikuntaa olen lisännyt huomattavasti. Tästä on hyvä jatkaa.”

"Aivan mahtava kurssi! Kiitos avusta! Tuntuu siltä että osaa ottaa lääkkeet oikein ja pystyy olemaan enemmän sinut astmani kanssa."


LISÄTIETOJA

Kuntoutussuunnittelija
Marjo Tähtinen

041 5304055

marjo.tahtinen@allergia.fi

Kuntoutus ja sopeutumisvalmennus